Bruins made kruif

3 tips voor een stoere badkamer

Geplaatst op

Waar de badkamer vroeger louter een functionele ruimte was, hechten mensen tegenwoordig steeds meer waarde aan de inrichtingen ervan. We zien bijvoorbeeld steeds vaker dat de interieurstijl in de overigen ruimtes in huis wordt doorgetrokken naar de badkamer. Voert een stoere stijl de boventoon in jouw woonkamer, keuken en slaapkamer? Dan wil je dit mogelijk ook integreren in jouw badkamer. Maar hoe doe je dat? Wij geven jou in deze tekst 3 tips voor een stoere badkamer. 

  1. Gebruik donkere kleuren

Wanneer jij een stoere stijl wilt in jouw badkamer, doe je er goed aan voor donkere kleuren te gaan. Dergelijke kleuren passen namelijk naadloos in een stoere stijl. Vervangen een witte wastafel en wc bijvoorbeeld door grijze of zwarte exemplaren. Hierdoor krijgt jouw badkamer een stoere uitstraling. Vind je het te ingrijpend of te duur om een nieuwe wc en/of wastafel te kopen? Richt je dan tot de accessoires. Door de huidige accessoires te vervangen door donkere exemplaren, wordt de uitstraling van jouw badkamer al een stuk stoerder. Bijkomend voordeel is dat dit je weinig geld kost. 

Gratis stockfoto met badkamer, binnen, binnenshuis
  1. Kies voor robuuste materialen

In een stoere badkamer mogen robuuste materialen niet ontbreken. Wanneer je deze ruimte in huis onder handen gaat nemen, raden wij je dan ook aan om dergelijke materialen terug te laten keren. Kies bijvoorbeeld voor een houten blad met daarop stenen wastafels. Om het effect nog groter te maken, vervang je de huidige kranen door industriële kranen. Deze kranen zijn vaak robuust, waardoor dit bijdraagt aan de stoere uitstraling van jouw badkamer. 

Gratis stockfoto met architectuur, badhanddoeken, badkamer
  1. Maak het jezelf niet te moeilijk

Wil jij jouw badkamer een stoere uitstraling geven? Dan denk je mogelijk dat je hiervoor allerlei aanpassingen moet doen. Veel mensen denken direct aan nieuw sanitair en een nieuwe vloer. Dit is een optie, maar noodzakelijk is het niet. Je kunt het jezelf namelijk ook een stuk makkelijker maken. Voorzie de muren en/of de vloer bijvoorbeeld eens van een laag betonverf. Door deze verf ontstaat er een betonlook in de badkamer. Het mooie is dat dit betrekkelijk goedkoop is. Het hoeft dus niet altijd veel geld te kosten om jouw badkamer een stoere uitstraling te geven. Wanneer je creatief bent, krijg je het ook al met een kleine investering voor elkaar. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden