Bruins made kruif

De 3 meest bekende merken voor verf

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning gaat betrekken, dan zijn er verschillende dingen die je wilt gaan veranderen. Natuurlijk wil je woning compleet in eigen stijl hebben en zullen dus ook de muren behandeld moeten worden. Je kunt het doen door een bijzondere behang print te laten aanbrengen of door te kiezen voor mooie muurverf. Maar wat voor merk moet je nou eigenlijk kiezen? Er zijn namelijk best wel wat merken voor mooie verf. Lees daarom dus snel verder en ontdek welke verfmerken wij jou van harte aanbevelen. 

#1 Sikkens

Op heel veel websites, of het nu gaat om websites over professionele of amateurschilders, zie je dat het merk Sikkens overal wordt aangeprezen. Het is een merk wat garantie biedt voor fantastische kleuren en uitmuntende kwaliteit. Je kunt verf van het merk Sikkens ook eenvoudig online bestellen. Je hoeft hier dus niet meer per se voor naar de winkel. 

#2 Sigma

Wist je dat Sigma Coatings gewoon een Nederlandse verffabrikant is die begonnen is in een molen in de Zaanstreek? Het is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf wat verschillende coatings en verfsoorten produceert en ontwikkelt met verschillende toepassingen. Het bedrijf hecht ook waarde aan het waarborgen van het milieu en de leefomgeving. Sigma is inmiddels onderdeel van een erg groot netwerk, genaamd PPG Industries.

#3 Flexa

Ten slotte willen we graag nog even het merk Flexa benoemen. Dit merk kwam zo ongeveer 60 jaar geleden op de markt en komt oorspronkelijk uit Friesland. Het staat erg bekend als een verfmerk voor mensen die het liefste zelf verven, al zul je dit merk ook aantreffen als favoriet bij verschillende professionele schildersbedrijven. Het is in ieder geval een merk wat velen wel kennen en je zult het dan ook in veel huizen aan de muur of in tuinen aan de schutting zien.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden