Bruins made kruif

De manier om de kleine badkamer groter te maken

Geplaatst op

Het is helemaal niet per se gemakkelijk om een kleine badkamer in te richten op een manier dat je al je spullen erin kwijt kunt en er zelfs nog een leuke twist aangeven waar je persoonlijkheid uitspreekt. Toch is het niet onmogelijk. In deze blog geven we jou een aantal tips, een aantal kleine aanpassingen die direct jouw kleine badkamer veel groter laten lijken. Wil je ook niet ervaren hoe dat is? Lees dan snel verder en pas onze tips toe. 

Efficiënt gebruik maken van de badkamer

Het is heel erg belangrijk dat je in een kleine badkamer op een efficiënte wijze gebruik maakt van de beschikbare vierkante meters. Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen is: spullen ophangen aan de muur, denk aan kastjes of andere zaken waar je spullen aan kan hangen. Op deze manier maak je gebruik van deze verticale ruimten. En wat dacht je van de ruimte onder de wasbak? Die wordt vaak niet gebruikt, terwijl er wel speciale kastjes voor te koop zijn. Ook een meubelstuk in een hoek, dit is ruimte die anders ook nooit gebruikt wordt, is een goed idee als je een kleine badkamer hebt en deze groter wilt laten lijken dan deze in werkelijkheid is.

Welke stijl kies je?

Er zijn verschillende stijlen die je kunt kiezen in de badkamer. Wij raden je aan om te gaan voor lichte tinten. Dit zorgt voor een open en heldere badkamer. Op deze manier heb je ook het gevoel dat de badkamer groter is. Het zou erg fijn zijn als je bijvoorbeeld de spiegel ophangt, omdat deze licht reflecteert en ook de illusie van meer ruimte oproept. Probeer het maar eens.

Houd het minimalistisch

Naast een leuke stijl en een efficiënte manier van inrichten van de badkamer, is het erg belangrijk dat je een minimalistische stijl kiest. Hier bedoelen we mee dat je niet een overdaad aan decoratie moet plaatsen in de badkamer. Het is beter om zo weinig mogelijk prullaria in de badkamer neer te zetten. Dan houd je de kastjes zo leeg mogelijk, alleen het meest essentiële zit erin, en de aanblik is ook netjes en licht. Zo oogt de badkamer groter.

Wil je meer weten over badkamers en hoe je ze op een mooie manier kunt laten verbouwen? Dan moet je even contact opnemen met badkamers haarlem. Ze kunnen je alles vertellen over de opties bij jou thuis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden