Bruins made kruif

Hoe richt ik een mooie serre in?

Geplaatst op

Bij Bruinsmadekruif.nl houden we je op de hoogte van de restauratie van meubels en interessante woonontwerpen. Vandaag willen we graag aandacht besteden aan het inrichten van een mooie scène waarvan je kunt genieten met familie en vrienden. Op deze manier is het mogelijk om ook in het seizoen wanneer het weer niet zo mooi is, te genieten van het buiten gevoel dat we allemaal kennen. Mensen die een serre hebben, kunnen dit gevoel ook in de winter gewoon in de comfortabele privé sfeer ervaren. Kijk met ons mee naar een mooie inrichting van een ideale serre.

Grote ramen 

Bij een serre is het mooi dat er grote ramen zijn die van de vloer tot aan het plafond rijken. We raden je aan om zoveel mogelijk raampartijen te maken voor jezelf, zodat je een mooi connectie met de natuur buiten kunt maken. Er zijn serres die gewoon bij een rijtjeswoning worden gerealiseerd, maar ook vrijstaande huizen zijn natuurlijk ideaal voor een serre.  

Wanneer je in de serre deuren plaatst, dan zul je ook in de zomer en lente de deuren kunnen openen waardoor het gevoel van de verbinding tussen binnen en buiten groter wordt en je kunt profiteren van de frisse lucht. Dit is overigens ten alle tijden mogelijk, dus ook in de winter, kun je ze  best een keer openzetten om je serre lekker door te laten luchten. Alleen doe je dat natuurlijk dan niet zo lang. Vlak voor de serre kun je een terras maken met keramische terrastegels, dat ziet er supermooi uit.

Moderne of klassieke inrichting 

Om een serre in te kunnen richten is het belangrijk om een moderne inrichting te kiezen of juist heel duidelijk te gaan voor een klassieke inrichting. Licht design past goed bij een ruimte waarin licht, door de grote ramen binnenvallende, een grote rol speelt. De Scandinavische interieurstijl richt zich hier voornamelijk op en past er dan ook goed bij.

We vinden de oude Engelse stijl ook leuk voor een serre, met de kenmerkende Chesterfield banken bijvoorbeeld brengen een bijzonder sfeer in dit vertrek. Dan krijgt het geheel direct een koloniale look en dan ligt de verleiding ook op de loer om hun goede sigaar op te steken met een glas cognac of Brandy ernaast.

Gerelateerde berichten

Hoe werkt een stoomketel?

Stoomketels spelen een cruciale rol in verschillende industrieën, van voedselverwerking tot chemische productie en energieopwekking. Maar hoe werkt...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden