Bruins made kruif

Huis verbouwen? Kies dan voor een mooie en praktische coatingvloer!

Geplaatst op

Een coatingvloer, het is een vloer die je vaak ziet in industriële ruimtes zoals kantoren, winkels, magazijnen enz. Maar dit wil niet zeggen dat een mooie coatingvloer niet voor particulieren kan gebruikt worden. Een mooie coatingvloer staat mooi als krachtige designvloer in de woonkamer. Er zijn bovendien ook tal van voordelen aan verbonden, dus het overwegen van een coatingvloer is zeker de moeite waard! 

Coatingvloer 

Het leggen van een coatingvloer heeft tal van voordelen. Niet alleen is hij zeer goed bestand tegen slijtage, hij is ook nog eens heel vuil- en vochtwerend. Dit maakt dat hij niet heel veel onderhoud nodig heeft. Hij heeft geen naden, waardoor hij mooi overloopt van de ene ruimte naar de andere en dus zorgt voor een prachtige uitstraling. Daarnaast is hij ook te combineren in verschillende kleuren en in verschillende materialen te leggen. Er zijn dus mogelijkheden genoeg wanneer je nadenkt over het leggen van een coatingvloer. 

Interieur, Woonkamer, Meubilair, Neoklassieke, Design

Opties en persoonlijke wensen 

Nog een belangrijk voordeel bij het aanschaffen van een coatingvloer, is dat je hem kan combineren met allerlei opties en persoonlijke wensen die je eraan wil toevoegen. Denk bijvoorbeeld maar aan antislip of een dampopen coatingvloer. Ook kan je kiezen voor een coatingvloer met antistatische eigenschappen en is de vloer beschikbaar in alle mogelijke kleuren die er maar bestaan. Zo heb jij de mogelijkheid om de coatingvloer echt om te toveren tot een volledig vloer naar keuze!  

Coatingvloer.nl 

De prijzen van een coatingvloer hangen natuurlijk af van verschillende zaken. De oppervlakte van de vloer speelt in de eerste plaats natuurlijk een grote rol. Ook de materiaalkeuze en kleurkeuze kan een effect hebben op de prijs. Wil je extra opties of nog persoonlijke wensen toevoegen? Dan kan dit ook voor een verhoging van het kostenplaatje zorgen. Wanneer je een idee wil hebben over de prijs, maar dit vrijblijvend, dan kan je op coatingvloer.nl altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heb je al een idee van het kostenplaatje en wordt je niet onaangenaam verrast. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden