Bruins made kruif

Inspiratie voor je woonkamer vloer

Geplaatst op

Ben je toe aan een nieuwe vloer voor je woonkamer? Dan zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen. Een vloer is bepalend in een woonkamer. Daarom is het belangrijk om een vloer te kiezen die past bij je smaak en je inrichting. In dit artikel vind je inspiratie en ideeën voor jouw woonkamer vloer. 

Laminaatvloer met houtlook

Wil je een vloer die op hout lijkt, maar goedkoper is en onderhoudsvriendelijker? In dat geval kun je het beste kiezen voor een laminaat vloer. Een laminaat vloer gaat wel 25 jaar lang mee, zonder dat je er veel aan hoeft te doen. Laminaat is verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren. Het is dus relatief eenvoudig om een vloer te kiezen die goed past bij jouw stijl en kleuren. Kies voor licht laminaat als je je huis een ruimer gevoel wilt geven. Liever een warm gevoel, kies dan voor donkerder laminaat.

Grijze Muur

Gietvloer

Een vloer met een strakke look en zonder naden? Een gietvloer is duurzaam en slijt haast niet. Ook een gietvloer kun je in allerlei kleuren en stijlen krijgen. Een ander voordeel van een gietvloer is dat je hem haast over iedere andere vloer kunt leggen. Je moet er wel voor zorgen dat de ondergrond egaal is. Je kunt een gietvloer eenvoudig zelf leggen. Op Epoxywinkel.be vind je alles wat je nodig hebt om zelf een gietvloer te leggen. 

PVC Vloer

Een alternatief voor laminaat is een PVC vloer. Met een PVC vloer kun je iedere look creëren die je wilt. Een PVC vloer is gemaakt van hard kunststof materiaal dat bestaat uit meerdere lagen. Het materiaal kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Daarnaast is een PVC vloer geluiddempend. Wil je een houtlook of liever een betonlook of een visgraatpatroon. Een PVC vloer is bijna in iedere stijl te verkrijgen.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden