Bruins made kruif

Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie?

Geplaatst op

Wat zou het leuk zijn als iedereen aan het einde van de maand op de energierekening flink kon besparen. Helaas is de realiteit anders, veel (oude) huizen zijn nog niet goed geïsoleerd. Zo schort het nog wel wat aan de spouwmuurisolatie en de isolatie van de vloeren. Om over de plafonds nog maar te zwijgen. In deze blog gaan we ons richten op spouwmuurisolatie en wat je daar aan hebt. Wanneer wij onze ideeën uitvouwen in de blog, mag je er ook altijd bij denken dat de andere delen van het huis, zoals genoemd de vloer en het plafond, ook noodzakelijk goed geïsoleerd moeten zijn om energie te kunnen besparen en zo de rekening aan het einde van de maand lager te laten uitvallen. 

Laat je spouwmuurisolatie verbeteren

Wanneer je woont in een oude woning, dan is het zaak om eens te kijken of de isolatie wel op orde is. Het kan natuurlijk zo zijn, dat de vorige eigenaar hier al zorg voor gedragen heeft, maar het kan net zo goed niet zo zijn. Wanneer je nog oude of slecht functionerende isolatie hebt, dan is het zaak om een bedrijf in de arm te nemen die jou daarbij kan helpen het te reviseren. We denken aan Koston.nl in dit geval, omdat ze de experts zijn op dit gebied en je vragen graag willen beantwoorden. 

Minder kosten

Spouwmuurisolatie heeft als voordeel dat het de warmte in je woning houdt, wanneer je in de winter lekker aan het stoken bent. Op deze manier verbruik je veel minder energie voor het gewenste effect, namelijk een aangename temperatuur in huis. In de zomer houdt de spouwmuurisolatie de koelte in je huis en de warmte buiten. Natuurlijk is het dan wel belangrijk om ook gedegen zonwering te hebben en dubbelglas. En als je het je kunt veroorloven, dan is driedubbel glas nog beter. Zo ontsnapt er niet veel warmte of koelte via de ruiten en komt zo ook niet naar binnen.

Voor meer informatie bekijkt u de pagina https://www.koston.nl/spouwmuurisolatie.html

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden