Je kunt er natuurlijk voor kiezen om compleet nieuwe meubels te kopen als je gaat verhuizen of toe bent aan een verfrissing in je interieur. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Je kunt bijvoorbeeld gehecht zijn aan een bepaald meubel omdat het een emotionele waarde heeft of omdat je het gewoon een heel mooi meubel vindt. Toch is het meestal zo dat deze na een bepaalde tijd verouderd en toe is aan een opknapbeurt of zelfs een hele restauratie. Om je interieur dan toch wat moderner te houden, is het een idee om dit op te fleuren met wat decoratie. Denk hierbij aan een foto in glas. Dit is iets persoonlijks en staat daarnaast ook nog mooi in het totaalplaatje. 

Een foto in glas maakt jouw interieur echt af

Een foto in glas heb je in allerlei soorten en maten. De een wilt het heel simpel houden, maar de ander wilt de foto in glas echt laten opvallen. Daarom heb je verschillende soorten maten en vormen beschikbaar, zodat je precies kunt krijgen wat jij mooi vindt in jouw interieur. Een foto in glas kan je niet alleen in rechte vormen krijgen. Denk hierbij aan een vierkante foto, of een rechthoekige. Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort foto die je graag in het glas afgebeeld wilt hebben. Je kunt er ook voor kiezen om de foto in glas in een ronde versie te nemen. Dit geeft een leuk effect. Wanneer je voor bijvoorbeeld valentijnsdag iets speciaals wilt doen voor jouw partner, dan is het zelfs mogelijk om de foto in glas in een hartvorm te krijgen. 

Repareren of toch helemaal restaureren?

Als je jouw meubels nog graag wilt behouden, maar toch toe bent aan een verandering, dan is het natuurlijk mogelijk om deze helemaal te laten restaureren. Denk hierbij aan een nieuwe bekleding, maar ook een ander patroon. Als je het iets minder drastisch wilt aanpakken, dan kan je natuurlijk ook gewoon gaan voor een reparatie. Hierdoor kan je meubel ook een stuk meer opgeknapt worden. Denk hierbij aan krassen wegwerken of een kapotte tafelpoot die weer goed gezet moet worden.