Bruins made kruif

Drie manieren om een muur te decoreren

Geplaatst op

Het decoreren van een woning is voor de één een fluitje van een cent, terwijl anderen dat juist best moeilijk vinden. Zeker het decoreren van een muur kan best lastig zijn. Men is vaak bang om te kiezen voor radicale middelen. Hierdoor worden grote, kale muren vaak gedecoreerd met kleine fotolijstjes of een klein kastje. Wij hebben op een rijtje gezet welke mogelijkheden er zijn om een muur te decoreren. Van radicale oplossingen tot decoratiemogelijkheden met minder impact, de voor- en nadelen van alle oplossingen worden besproken.

Maak een statement met een muurschildering, een vloerkleed of een panelenwand

Een van de meest gedurfde oplossingen om een muur te decoreren is een muurschildering. Bij een muurschildering denken de meesten aan ietwat oubollige afbeeldingen van zwierige vormen, bomen en planten. Een muurschildering kan echter ook een heel bijzonder, modern patroon bevatten, wat zich uitstrekt over de gehele muur. Met een muurschildering maak je een krachtig statement en wordt die eens zo kale muur een echte eyecatcher. Is een muurschildering iets teveel van het goede of ben je op zoek naar een meer klassieke manier om jouw muur te decoreren? Dan is een panelenwand of een vloerkleed aan de muur misschien iets voor jou.

Canvas met bijpassende baklijst

Heb jij een foto die veel voor jou betekent? Laat hem uitvergroten op canvas. Een foto op canvas trekt de aandacht en kan grote, kale muren opeens gezellig en persoonlijk maken. Door de uitvergrootte foto aan de muur te hangen, wordt die kale muur in één een van de meest belangrijke onderdelen van de ruimte. Heb je een foto op canvas laten uitvergroten? Vergeet dan niet om het canvas in te lijsten in een speciaal daarvoor ontworpen baklijst. Wil je zeker weten dat jouw baklijst van hoge kwaliteit is en precies om jouw foto’s past? Bestel dan jouw baklijst bij een ambachtelijke lijstenmakerij. Zo komt jouw canvas helemaal tot zijn recht.

Creëer een fotomuur

Wil jij niet één, maar meerdere foto’s aan de muur hangen? Creëer dan een fotomuur met meerdere foto’s. Wees niet bang om verschillende formaten foto’s en verschillende soorten lijsten te gebruiken, hierdoor wordt jouw fotomuur persoonlijk en geef je hem een eigenzinnige twist. Net als bij de baklijsten geldt dat het verstandig is om te kiezen voor fotolijsten van hoge kwaliteit. Zo komen jouw foto’s geheel tot hun recht. Door één van deze manieren te gebruiken of ze te combineren wordt die kale grote muur in jouw woning of kantoorpand één van de mooiste plekjes van het huis.

Gerelateerde berichten

Zo houd je je meubels mooi met katten in huis

Je kunt niet ontkennen dat katten schattig zijn en dat ze een perfect huisdier zijn. Katten zijn echter nieuwsgierig en worden thuis vaak te actief....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden