Bruins made kruif

Een gietvloer zorgt voor een prachtige stijl thuis

Geplaatst op

Wij vinden het ontzettend leuk om je te inspireren met leuke voorbeelden en informatie over alles wat te maken heeft met wonen en interieurdesign. In deze blog gaan we aandacht besteden aan de gietvloer en hoe je daarmee je interieur op een hoger niveau kunt brengen. Het is een supermoderne vloer met allerlei voordelen. Deze gaan we natuurlijk even benoemen. Wil je daarna meer weten? Bij https://www.epoxywinkel.nl/ hebben ze de kennis en kunde in huis om je te helpen de gietvloer van je dromen te realiseren. 

De voordelen van de gietvloer

Veel mensen hebben zich al bekeerd tot de gietvloer in een woning. Niet alleen omdat het een supermoderne vloer is met een geweldig mooie uitstraling, er zitten ook best wel wat praktischer voordelen aan deze vloer. Je moet dan denken aan de volgende voordelen:

  • De gietvloer is erg slijtvast want deze is gemaakt van kunststof. Het materiaal is bestand tegen zuren en agressieve schoonmaakmiddelen. Het is een vloer die zich bewezen heeft in de medische en industriële context waar er een zware belasting op rust.
  • De vloer is gemakkelijk schoon te maken en dit is erg voordelig wanneer je een gezin hebt met jonge kinderen. Laat de gietvloer in de woon- en eetkamer realiseren en je zult na elke maaltijd gelukkig zijn.
  • Doordat de vloer in verschillende kleuren te krijgen is, het is namelijk een stof die in elke kleur te maken is, zal deze altijd passen bij de verschillende ideeën die je hebt over interieurdesign. Het is een egale en naadloze vloer die prima past in een moderne minimalistische setting.
  • Een gietvloer kan prima samen met een vloerverwarming omdat deze niet scheurt terwijl bijvoorbeeld een betonvloer dit wel doet. De gietvloer is gemaakt van kunststof en die heeft daardoor een zekere flexibiliteit.
  • Wanneer we kijken naar de stoffigheid van bepaalde vloeren dan staat de betonvloer bovenaan. Een gietvloer is veel minder stoffig en dit is een groot voordeel voor bijvoorbeeld mensen met een stofallergie.

Dit zijn zo een aantal voordelen die komen met een gietvloer. Wij denken dat het een behoorlijke set aan voordelen is die mensen echt wel over de streep kan trekken. Denk eens na over een gietvloer en laat je informeren door de experts die zo’n mooie vloer voor je kunnen realiseren.

Gerelateerde berichten

Voordelen van gietvloeren

De gietvloer wordt steeds vaker gebruikt. Vooral bedrijven in de industriële en wetenschappelijke sector laten gietvloeren leggen, maar ook...

Lees meer

De voordelen van elke soort vloer

Er zijn heel veel verschillende soorten vloeren verkrijgbaar. Populaire vloeren zijn nog steeds giet-, PVC-, laminaatvloeren of vloeren van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden