Bruins made kruif

Een mooie zomertuin inrichten

Geplaatst op

De zomer komt vanzelf weer terug, ook al is het herfst of winter. Dan wil je dit seizoen natuurlijk zo mooi mogelijk begroeten met een tuin. Lees in deze blog hoe je dat kan doen.

Richt je zomertuin in

Als basis van de zomertuin voor 2020 nemen we een tuinhuis. Waarom? Dit omdat je dan heel mooi kan werken vanuit een centrum. Het tuinhuis is het sociale centrum van de zomertuin. Mensen gaan hier graag zitten kletsen of genieten van een barbecue. Realiseer dan een barbecueplek met stenen of tegels naast het tuinhuis, je wilt namelijk niet dat er vuur of kolen op het gras komt dat rond het tuinhuis gelegd is. Wanneer je het sociale centrum gemaakt hebt van je zomertuin, dan is het leuk om na te gaan denken over bomen en planten die je rond de grasmat kan planten. Zo zie je maar weer, door eerst een tuinhuis in je tuin een plek te geven wordt het designs van je zomertuin voor 2020 een stuk makkelijker.

Spa in je Zomertuin

Een tuinhuis heeft verschillende functies. We onderscheiden er een aantal, namelijk:

  • Bergplek
  • Spa of saunaplek
  • Relaxte plek voor een jacuzzi

Al deze dingen en meer kun je doen met een tuinhuis. Er is ook wel sprake van kamperen in de eigen tuin. Hoe zit het dan precies! Een tuinhuis kan, wanneer het goed geïsoleerd is, een kamer buiten het huis zijn voor een thuiswonende studenten. Op deze manier heeft de student toch een beetje de privacy, maar hoeft nog niet opkamers. Dit is bijvoorbeeld erg ideaal voor eerstejaars studenten.

Conclusie

Met een tuinhuis in de tuin heb je veel meer plezier van je zomertuin 2020. De functies die het tuinhuis kan vervullen zijn uitgebreid en het hangt van je eigen fantasie en financiële situatie af wat je kunt doen in deze zomertuin en tuinhuis. Laat je informeren door een tijd niks meer als je even wat inspiratie nodig hebt.

Gerelateerde berichten

Leuke ideeën voortuin zonder gras

Tegenwoordig zie je steeds meer tuinen zonder gras. Dit is zo omdat het aan de ene kant heel praktisch is. Gras is namelijk best wel vervelend om te...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden