Bruins made kruif

Hoe creëer ik een modern interieur?

Geplaatst op

Het is supermooi om een modern interieur in te richten met een gietvloer. Dit type vloer wordt steeds populairder en dat maakt dat we er nu ook een blog aan wijden. Een gietvloer heeft verschillende verschijningsvormen. Je kunt het type in diverse variaties krijgen. In deze blog nemen we dit en meer met je door. 

Een gietvloer in een interieur

Het is een multifunctionele vloer die een bijzondere look heeft. Met zijn basale looks is de vloer een topper binnen verschillende interieurstijlen, zoals: 

  • Industriële 
  • Scandinavische
  • Minimalistische 

Stuk voor stuk zijn dit stijlen die een eenvoudige ontwerptaal hebben en zo erg goed matchen met de gietvloer. 

Eenvoudig te reinigen 

Grote voordeel van de gietvloer is, dat deze makkelijk te reinigen is. Hij is immers van kunststof gemaakt en daardoor erg waterbestendig. Vergelijk dit maar eens met een laminaat of betonvloer, die houden niet zo van water. Even met een natte dweil erover en je gietvloer is weer schoon. Erg fijn als je kleine kinderen hebt, die nog wel eens wat laten vallen. Daarom raden we je aan een gietvloer te nemen in de kamer, keuken en eetkamer.

Verschillende kleuren

Een interieur is echt een reflectie van je eigen creatieve vermogens. Wanneer je een uniek interieur voor je woning wilt inrichten, dan wil je natuurlijk dat je palet naar keuze helemaal tot in de puntjes geregeld is. Het leuke van een gietvloer is dat deze in verschillende soorten verkrijgbaar is. Je kunt de kleur zo gek niet bedenken of er is wel een gietvloer in te vinden. Bijvoorbeeld een rode, groene, paarse of betonkleurige gietvloer. Het kan allemaal! Voor een interieur kun je laten inspireren door interieur expert, dat is erg handig als je zelf niet heel erg creatief bent. Ben je wel creatief, blader dan gewoon eens wat door onze blog heen, om zo meer ideeën te krijgen van wat er allemaal mogelijk is in je woning. 

Gerelateerde berichten

Voordelen van gietvloeren

De gietvloer wordt steeds vaker gebruikt. Vooral bedrijven in de industriële en wetenschappelijke sector laten gietvloeren leggen, maar ook...

Lees meer

De voordelen van elke soort vloer

Er zijn heel veel verschillende soorten vloeren verkrijgbaar. Populaire vloeren zijn nog steeds giet-, PVC-, laminaatvloeren of vloeren van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden