Bruins made kruif

Mijn bank wordt gerestaureerd, wat gebruik ik nu als tijdelijke zitting?

Geplaatst op

Wanneer er iets herstelt moet worden aan je bank, doet de specialist zijn best om dit ter plekke te doen. Maar in sommige gevallen moet het meubelstuk toch mee naar de werkplaats. Bijvoorbeeld als de reparatie of restauratie toch wat complexer blijkt te zien of wanneer er gereedschappen nodig zijn die niet geschikt zijn voor gebruik bij u thuis. In dat geval zit je dus even zonder bank. Maar gebruik je in die tijd als alternatief?

Tuin- of klapstoelen

Heel charmant is het niet, maar kijk eens of je in de garage of in de schuur nog een aantal tuinstoelen en klapstoelen hebt staan. Maak de stoelen even schoon met een sopje en zet ze neer in de huiskamer. Kijk wel uit met het verschuiven van de stoelen als je een houten vloer hebt, anders kunnen er lelijke krassen achterblijven op de vloer. Het beste is om dan een kleedje onder deze stoelen te leggen en de meubels altijd op te tillen bij het verplaatsen.

Languit televisie kijken

Lig je ‘s avonds het liefst languit op de bank? Dan is dat alsnog mogelijk door een hangmat als alternatief te gebruiken. Zet deze in de goede hoek en je kunt alsnog in de avonduren lekker ontspannen televisie kijken. Klungelen met ingewikkelde instructies is niet nodig, een hangmat kan geleverd worden met een standaard. Zo wordt het ook heel eenvoudig om de hangmat te verplaatsen. Een hangmat bestellen kan heel eenvoudig online. Daar zal je ook zien dat hangmatten verkrijgbaar zijn voor meerdere personen.

Maak een speelparadijs van je zithoek

Heb je nog jonge kinderen? Bouw dan de zithoek compleet om. Schuif de tafels aan de kant en sleep de matrassen naar de woonkamer voor de televisie. Zo hebben jullie je eigen bioscoop. Als jullie helemaal op dreef zijn, kunnen jullie zelfs een fort bouwen in de zithoek waar de kinderen voor een paar dagen kunnen slapen. Een feestje voor je kinderen en misschien krijg jij nu de meubelen aan de kant zijn geschoven wel inspiratie voor het opnieuw inrichten van je zithoek.

Gerelateerde berichten

Zo houd je je meubels mooi met katten in huis

Je kunt niet ontkennen dat katten schattig zijn en dat ze een perfect huisdier zijn. Katten zijn echter nieuwsgierig en worden thuis vaak te actief....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden