Bruins made kruif

Wat u kunt doen bij meubelschade na een verhuizing

Geplaatst op

Een verhuizing brengt altijd veel stress met zich mee. Omdat u zo snel mogelijk in uw nieuwe woning wil trekken, wordt uw inboedel snel ingepakt en in een mum van tijd van A naar B vervoerd. Vaak gaat dit goed, maar door alle haast en stress kan er toch een meubel beschadigen. In dit artikel leest u wat u in dit geval kunt doen.

Uw meubel laten restaureren

Is uw meubel niet al te ernstig beschadigd? Dan kunt u het meubelstuk nog repareren. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook een meubelmaker raadplegen om uw beschadigde meubelstuk te restaureren. Heeft u er wat geld voor over, dan kan vrijwel ieder meubelstuk als nieuw gerestaureerd worden.

Een nieuw meubel kopen

Is uw meubel zo ernstig beschadigd, dat het eigenlijk niet meer mogelijk is om deze te (laten) repareren? Dan kunt u helaas niet anders dan een nieuw meubel kopen. Zoek een vergelijkbaar item bij woonwinkels en/of webwinkels en breng uw kapotte meubelstuk naar de stort.

De schade claimen

Heeft u een inboedelverzekering? Dan kan het zo zijn dat u de kosten van uw beschadigde meubelstuk van uw verzekeraar vergoed krijgt. Of dit het geval is, kunt u in de polisvoorwaarden lezen. Ook kunt u contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij om te achterhalen of uw beschadigde meubelstuk wel of niet onder de inboedelverzekering valt.

Meubelschade voorkomen? Huur een verhuisbedrijf in

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u voorkomen dat een van uw meubelen beschadigd raakt bij het inpakken, het transport en/of het uitpakken? Schakel dan een professioneel verhuisbedrijf in om uw verhuizing in goede banen te leiden. Dit verhuisbedrijf neemt niet alleen alle werkzaamheden rond uw verhuizing voor u uit handen, maar zorgt er bovendien voor dat uw inboedel netjes en zonder enige schade verhuisd wordt.

Gerelateerde berichten

Zo houd je je meubels mooi met katten in huis

Je kunt niet ontkennen dat katten schattig zijn en dat ze een perfect huisdier zijn. Katten zijn echter nieuwsgierig en worden thuis vaak te actief....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden