Bruins made kruif

Zorgeloos je meubels laten restaureren

Geplaatst op

Heb je momenteel niet genoeg geld op de rekening staan om je meubels te laten restaureren? Maar zou je dit op korte termijn toch graag voor je gedaan willen hebben? Het aanschaffen van een kredietkaart biedt voor jou de mogelijkheid om dit door een gespecialiseerd bedrijf ‘Bruinsma & de Kruif te laten doen, zonder dat je daarbij geld opzij hoeft te zetten.

Wat is een kredietkaart precies?
Een kredietkaart is een kaart waarmee je op een veilige manier kunt betalen in winkels, hotels of restaurants. Het is krediet van de bank wat aan het einde van de maand van je rekening wordt afgeschreven. Hiervoor komt overigens geen rente bij. Ook kun je voor uitstel van betaling kiezen of in termijnen aflossen, dan betaal je wel kredietrente.

Waarom is het zo handig?
Er zijn aardig wat voordelen als je overweegt om een kredietkaart te nemen. Ten eerste kost het je niets, want het wordt pas aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven, terwijl jij je meubels inmiddels hebt laten restaureren. Je hoeft dus niet meer te wachten op de volgende salaris, maar direct contact kunnen opnemen met Bruinsma & de Kruif om een afspraak te maken en met je nieuwe kredietkaart de betaling in orde maken. Daarnaast bieden de kaarten tot 3% cash kortingen op jouw aankopen en verzekeringen om aankopen te beschermen en tegen fraude op internet.

Waar kan ik het aanvragen?
Het aanvragen van een kredietkaart gaat in de meeste gevallen via de bank, maar tegenwoordig kan je de aanvraag ook via één van de vele vergelijkers doen. Er zijn genoeg plekken waar je een kredietkaart zou kunnen aanvragen, maar tegenwoordig zijn er zoveel opties dat je niet weet welke het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Voordeligste kredietkaarten geeft meer duidelijkheid welke dat voor jou zal zijn. Alvast veel plezier ermee!

Gerelateerde berichten

Zo houd je je meubels mooi met katten in huis

Je kunt niet ontkennen dat katten schattig zijn en dat ze een perfect huisdier zijn. Katten zijn echter nieuwsgierig en worden thuis vaak te actief....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden